Kuinka sammuttaa Avast-pelitila?

Oletko yksi monista ihmisistä, jotka rakastavat pelata pelejä älypuhelimella tai kannettavalla tietokoneella käyttämällä Internetiä? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Avastista ja siitä, miksi sinun on oltava varovainen. Se on virustentorjuntaohjelmisto, joka voi tarjota sinulle kaikenlaista apua, ominaisuuksia ja tuotteita parantaaksesi turvallisuuttasi laajalla marginaalilla.

Internet on yksi ihmiskunnan parhaista luomuksista, mutta viime aikoina se on tottunut useisiin haitallisiin toimiin, kuten hakkerointiin, virustartuntaan, varastamiseen jne. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaansa mukaan olla mahdollisimman varovainen. Ja paras tapa tehdä se on Avast Puhelinnumeron Suomi -tiimi.

He opettavat sinua käyttämään sovellusta vastaavasti, mikä tekee asioista sinulle mukavampaa. Jos olet tavallinen pelaaja, voit hyötyä merkittävästi tämän virustorjuntajärjestelmän käytöstä, koska se tarjoaa sinulle erilaisia tuotteita ja työkaluja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ei vain sitä, vaan se auttaa sinua myös pitämään huolta järjestelmästäsi ja parantamaan pelinhallintaasi huomattavasti. Kaikki nämä tekijät lisäävät merkittävästi Avast suosiota ja luotettavuutta. Siksi sinun tulee aloittaa tämän sovelluksen käyttö välittömästi, jos haluat saada samat edut ilman muita harkintaa.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun asennat tämän ohjelmiston ja käytät sitä tarpeidesi mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ymmärrä, miten ominaisuudet otetaan käyttöön ja poistetaan käytöstä. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei.

Tällaisina aikoina yksi parhaista asioista, joita sinun pitäisi tehdä, on ottaa yhteyttä Avast teknisen tuki tiim jäseniin ja pyytää heiltä ohjeita. He erittelevät säännöt ja menettelyt asianmukaisesti, jotta saat tärkeimmät tulokset.

Katsotaanpa nyt, kuinka pelitilaominaisuus poistetaan käytöstä:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast-sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun ohjelmisto alkaa toimia, napauta Suorituskyky-valikkoa vasemmasta sivupalkista
  3. Näyttöön tulee toinen vaihtoehtoluettelo, napauta Puhdistus ja pelitila -välilehteä välittömästi 
  4. Valitse heti avautuvalta uudelta sivulta Pelitila-vaihtoehto
  5. Uudella sivulla on vihreä painike. Ota pelitila pois käytöstä painamalla sitä.   

Voit myös soittaa Avast-tukinumeroon saadaksesi lisäapua ja neuvoja.


Muut aiheeseen liittyvät blogit

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka estää Avast estämästä verkkosivustoja?

Kuinka estää Avast lähettämästä ponnahdusviestejä?

Kuinka poistaa Avast Siivota asennus?