Kuinka estää Avast lähettämästä ponnahdusviestejä?

Oletko viime aikoina kärsinyt teknisesti lukuisista viruksista, haittaohjelmista ja hakkereista? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää virustorjuntaohjelmista, kuten Avast, ja siitä, kuinka niistä voi olla sinulle hyötyä.

Nämä ovat sovelluksia, jotka on varustettu parhaalla tekniikalla suojaamaan sinua ja järjestelmääsi kaikenlaisilta ongelmilta ja komplikaatioilta. Tästä johtuen sinun kannattaa oppia asiasta lisää Avast Tuki Suomi -tiimin avulla mahdollisimman pian. Tämän sovelluksen avulla voit surffata verkossa kätevästi ilman, että sinun tarvitsee ajatella vaarallista sisältöä.

Jos lataat ja asennat sen, voit käyttää lukuisia ominaisuuksia ja palveluita ilman vaikeuksia. Ei vain, vaan Avast-ohjelmisto sisältää myös lisätuotteita, joita voit tilata tai ostaa tarpeidesi, mieltymystesi ja budjettirajoitusten mukaan.

Ne auttavat sinua lisäämään yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi laajalla marginaalilla. Kaikki nämä näkökohdat helpottavat parhaiden tulosten saavuttamista ja vähentävät samalla ongelmien mahdollisuuksia.

Onko sinulla vaikeuksia löytää sopivia ominaisuuksia ja määrittää sovellus, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, voit vaivattomasti keskustella Avast tekninen tuki kanssa lyhyen ajan sisällä.

Se on kokeneiden ja hyvin koulutettujen ihmisten tiimi, joka pystyy tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena voit soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan mieltymystesi mukaan.

Muuten voit muistaa muutaman vaiheen, jos haluat estää Avast lähettämästä ponnahdusikkunoita. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast-sovellus älypuhelimellasi tai tietokoneellasi
  2. Kun ohjelma alkaa toimia, siirry kohtaamasi valikkovaihtoehtoon
  3. Näyttöön tulee luettelo vaihtoehdoista, napauta kohtaa Asetukset-palkki, jonka löydät
  4. Siirry avautuvalta uudelta sivulta Yleiset-kategorian Ilmoitukset-ominaisuuteen
  5. Uudelle sivulle tulee uusi välilehti Käytä hiljaista tilaa ja sammuta kaikki ponnahdusikkunat, valitse sen vieressä oleva valintaruutu.

Jos et suorita mitään yllä mainituista vaiheista, soita Avast-tukinumeroon mahdollisimman pian.

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Kuinka ottaa Avast-pelitila kayttoon?

Popular posts from this blog

Kuinka estää Avast estämästä verkkosivustoja?

Kuinka poistaa Avast Siivota asennus?